Kärringbloggen, journalistisk fri men fattig.

Kärringbloggen verkar vara en av de få medierna med ansvarig utgivare som numera står helt fri från såväl mediestöd som politiska och ekonomiska intressen. Och Kärringbloggen har i alla fall funnits i drygt fem år! 

Kärringbloggen är fri men fattig. Den journalistiska friheten är värd alla pengar i världen, vilket innebär att Kärringbloggen aldrig kan utsättas för varken politisk eller ekonomisk påverkan. Guld värt i ett samhälle som i dagens Sverige. Däremot tackar Kärringbloggen inte nej till stora eller små bidrag från läsarna. Det roliga är att det droppar in lite bidrag nu och då och då blir jag, ansvarig utgivare för Kärringbloggen, så himla glad för uppmuntran att jag kan fortsätta lite till med att skriva oberoende artiklar.

Swisha gärna till 123 22 07975.  

I går kom nämligen Mediestödsnämndens rapport vilket innebär att det nya mediestödet främst riktas mot lokal- och regional nyhetsjournalistik. Detta drabbar bland annat Tidningen Flamman, Nyhetsmagasinet Fokus, Bulletin och Kvartal som enbart får ett sk övergångsstöd. 

Helene Bergman, ansvarig utgivare för Kärringbloggen.   

2 Kommentarer
    • Helene Bergman
      Helene Bergman says:

      Du är med nu! Du har ju hittat Kärringbloggen! Kan du ge mig din mailadress, så kan jag skicka mejl till dig när jag publicerar något nytt!

Kommentering är stängd.