Carina Hägg (S) varnade för islamistisk infiltration Rensades därefter ut ur partiet med hotfulla metoder.

Carina Hägg var den första socialdemokratiska toppolitiker som redan 2009 varnade S partistyrelse för infiltrationen av islamister. Men det statsbärande partiet valde att inte lyssna. Inte heller lyssnade partiet på de muslimska invandrarmödrarna som också varnade. Nej istället lyssnade partiet på de kvinnoförtryckande islamistiska männen. 

”Det socialdemokratiska partiets stora svek mot invandrarkvinnorna har skapat den krissituation vi har i Sverige idag. Det handlar om parallella samhällen, gängvåld och infiltration av extremistisk politisk islam,” säger Carina Hägg i en exklusiv intervju för  Kärringbloggen. Partiet ansåg också att Carina Hägg var farlig som kritiserade politisk islam. Med förnedrande, ibland till och med livshotande metoder  rensades Carina Hägg ut ur partiet. 

I fyra artiklar på Kärringbloggen i en exklusiv intervju berättar Carina Hägg om bakgrunden till att hon tvingades ut ur det Socialdemokratiska partiet mot sin vilja.  

Den första artikeln med rubriken: 

”Varför lyssnar Socialdemokrater på islamistiska män, men inte på muslimska invandrarkvinnor,”  publiceras tisdagen 14 februari. 

2 Kommentarer
  1. Måna Lundblad
    Måna Lundblad says:

    S partiet har en gång varit ett seriöst parti, som jag ser det. Nu inte längre! Har svårt förstå att s k ”trogna” S väljare inte själva granskar och ställer sig frågan Vart är partiet på väg? Vi matas nu med hur Magdalena Andersson får allt högre siffror i popularitet. Som hon agerar, benämner jag närmast som mobbare och uttalanden därefter ytterst tveksamt. Hon talar ofta om att vända på alla stenar! Hon är inte trovärdig som ledare för vårt största parti. Låg nivå, vilket alla borde genomskåda. Om en politiker med karaktär som mobbare får makt i landet då lever vi farligt.

  2. Henrik R
    Henrik R says:

    Jag tror inte folk förstår hur allvarligt infiltration egentligen är. Det är en fullständig katastrof och samtliga politiker och organisationer behöver genomlysa sin verksamhet och våga stå upp för oegentligheter!

Kommentering är stängd.