Stark Queerlobbyism bakom Könsbytarlagen?

Har vi en regering (M+L ) och snart också en riksdag, som fallit offer den sektliknande Queerrörelsens lobbyism, vad gäller den aktuella Könsbytarlagen? Omröstning sker 17 april  i riksdagen. Går lagen igenom blir det enorma konsekvenser! Män som som juridiskt vill kalla sig kvinna, får tillträde till kvinnliga omklädningsrum, kvinnojourer, vårdinrättningar m m .  

Kärringbloggen behöver ditt stöd!

Swisha hur mycket du vill till 123 22 07 975

 

Frågan här ovan är berättigad, särskilt efter att ha lyssnat på den välinsatte Johan Westerholm som intervjuas i Hotspot, på Youtube under rubriken:

”Begår vi ett stort misstag med den nya Könstillhörighetslagen.” 

Johan Westerholm skiljer på transsexualitet som är medfödd och inget man rår för, medan Queerrörelsen är en livsstil. Något du själv väljer! Johan Westerholm hävdar att Queer-rörelsen har uppenbara likheter med Scientologkyran. Det vill säga att Queerrörelsen är mer än ideologisk övertygelse än en läggning.

”Det är inget du är född till. Det är något du väljer! Och det är också  svårt att lämna Queerrörelsen då du ses som som en svikare, ” säger Johan Westerholm.

Det finns ett oerhört brett motstånd mot det här lagförslaget- från kvinnoförbunden, från vänster till höger, inom partierna. Och ändå ska de parlamentariska kritikerna köras över med hjälp av partipiskan. Könsbytarfrågan har nu blivit en demokratiförfråga särskilt vad det gäller oss kvinnor.  

Det intressanta i sammanhanget är nämligen att fokus i debatten inte handlat särskilt mycket om hur vi kvinnor ser på att ha män i vår närhet som bara juridiskt kallar sig själva för kvinnor. 

Och det finns redan tecken på att ordet kvinna håller på att suddas ut i offentligheten av vår regering. Plötsligt har det blivit suspekt att nämna ordet kvinna. 

För vilka är Vi som, vill kalla oss Kvinnor på grund av att vi kan föda barn? 

Vilka är Vi som av naturen givits en livmoder att bära ett foster i. Hur kan Vi slå oss för våra bröst och hävda att vi är Kvinnor? Och till och med vara stolta över det! 

Hur understår Vi oss att benämna oss KVINNOR när vi t ex har en jämställdhetsminister Paulina Brandberg, L, som enligt en mycket säker källa helst vill sudda ut ordet Kvinna i offentliga sammanhang och dokument. 

Och om inte ordet Kvinna ska användas. Vad ska man då ta till? Ordet Livmoderbärare? Ett ord som redan används av Vårdguiden 1177. Det är alltså underförstått att det inte bara är kvinnor som har en livmoder!

Inte nog med det Joar Forsell, L, ville till och med satsa forskning på en artificiell livmoder, alltså en maskinlivmoder! Joar Forsell motionerade i riksdagen om att forskning skulle uppmuntras för att människan själv skulle konstruera en livmoder. Men just denna gången fick han inte gehör för sin motion. 

Huruvida kvinnliga foster skulle skapas i den artificiella livmodern är än så länge inte en politisk fråga! 

I alla tider har patriarkatet velat behärska den kvinnliga sexualiteten och framförallt den kvinnliga reproduktionen. Nämligen Kvinnans förmåga att skapa och bära liv. Patriarkatet har alltid velat ha den makten, men hittills inte kunnat gå in i den biologiska skapelsen. 

Men nu med den medicinska tekniken och hormoner finns det möjligheter att på olika sätt decimera kvinnan som biologiskt kön. 

Den nu så omdebatterade könstillhörighetslagen som M och L driver ställer allt vad gäller kön på sin spets. 

Att män juridiskt ska kunna kalla sig kvinnor och kanske med hjälp av en artificiell livmoder om några år bli mammor, till söner?! är inte helt taget ur luften. 

Men detta är en dystopi, alltså ett mardrömslikt, inhumant framtida samhälle som ett modernt, demokratiskt, jämställt Sverige inte bör syssla med.   

Så till riksdagens ledamöter! Hold your horses! 

Helene Bergman 

Kärringbloggen behöver ditt stöd!

Swisha hur mycket du vill till 123 22 07 975