Kärringbloggen fyller fem år 2024

 

I år fyller Kärringbloggen, KB, fem år. Yttrandefrihet, rättsamhället, feminism och politik är bloggens huvudsakliga bevakningsområde. 2019 startade jag, Helene Bergman, Kärringbloggen. Som erfaren journalist och författare kände jag att det fanns bevakningsområden som inte längre var av intresse för de stora medierna. 

På våren 2021 fick Kärringbloggen, enligt första kapitlet §5 Yttrandefrihetsgrundlagen utgivningsbevis från Myndigheten för press, radio och TV. Det innebär bland annat att Kärringbloggen har källskydd och ansvarig utgivare. 

KB, har under dessa fem år inte haft något som helst offentligt ekonomiskt stöd. Däremot har läsarna bidragit med små som stora bidrag. Det tackar jag för. Mitt egen bidrag är min journalistiska arbetsinsats plus kostnaden för att driva bloggen. 

Vill du stödja kärrinbloggen.se är det bara att sätta in en liten eller stor summa på Swishnumret: 

123 22 07 975. 

Rubriken på kommande artikel är : 

Metoo- bara du inte är judinna.  UNWomen sviker kvinnorna. 

Jag önskar alla mina läsare ett riktigt Gott Nytt 2024

Helene Bergman